WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Jan Evert van Apeldoorn en Mèlanie Snieder.
In de lente van 2016 leerden we elkaar kennen, dansend op een festival. Vanuit onze liefde voor de piano, live muziek, bijzondere dranken, mooi aangeklede feestjes en de liefde voor elkaar ontstond een jaar later The Piano Bar.

 

 

EEF IS VAN DE KLANK, MEL IS VAN DE DRANK

Mèlanie

Mèlanie speelde als kind veel piano. Met name klassieke muziek. Na haar jonge jaren is de piano een tijdje uit haar leven geweest. Nu niet meer.
Ze heeft een brede ervaring in de horeca, studeerde af in bedrijfskunde en werkte voor verschillende bedrijven in de mode wereld. Bij The Piano Bar geniet ze van tevreden en blije gasten. En dat is vaak het geval, aangezien haar werk letterlijk en figuurlijk een feestje is.


"Sinds ik Eef ken zit ik weer vaker achter de piano. Tenminste, als het me lukt hem er achter vandaan te krijgen"

Jan Evert van Apeldoorn & Melanie Snieder | The Piano Bar.jpg

JAN EVERT

Jan Evert, zeg maar Eef, komt uit een muzikaal gezin. Er zat thuis altijd wel iemand achter de piano. Hij zat al op jonge leeftijd op pianoles en heeft de toetsen sindsdien niet meer losgelaten. Via theateropleidingen, verschillende bands en allerlei kleinkunst programma’s heeft hij zich ontwikkeld tot muzikant en performer. Als acteur en stem is hij regelmatig in reclames te zien en te horen. Vind je het leuk hier iets van te zien, kijk dan op www.janevert.nl

"Bij The Piano Bar zit ik op de oude pianokruk van mijn opa en oma. Die zit gewoon het lekkerst!"