Lees hieronder hoe anderen The Piano Bar op hun
feest of event hebben ervaren

THE PIANO BAR IN DE MEDIA

MIJN VRIENDIN EN DE PIANO, DE LIEFDE EN DE MUZIEK IN ÉÉN!
21 FEBRUARI 2018 | KNAPPE KOPPEN 

The Piano Bar referenties bedrijven image.jpg

D. Meeuwissen - De Key
“Jullie optreden tijdens het jubileumfeest van De Key was fantastisch, echt een mooie toevoeging aan een speciale avond. Niet alleen de sfeer die jullie neerzetten, maar ook de vriendelijkheid waarmee jullie muziek maken en drankjes uitserveren! Applaus! Ik zal jullie in gedachten houden bij een volgend evenement.”

R. Bergervoet - Directie TopParken
”Is gewoon in 1 woord GEWELDIG”

R. Bonte - VNO-NCW
“Heel leuk concept! Wij hadden The Piano Bar geboekt voor onze Kerstborrel: Kerstliedjes werden gespeeld en heerlijke wijnen en biertjes vanuit de bar geserveerd. Een aanrader!”

S. Broekhuis-Rothstein - Bruid
The Pianobar was at our wedding last Sunday...what an amazing team, great music and voice with making a start to one of the best evenings of my life! I can recommend them to anyone with a party coming up. “

S. Cornet - Woonstichting Eigen Haard
The Piano Bar was een geweldige meerwaarde tijdens de nieuwjaarsreceptie van woonstichting Eigen Haard. Met heerlijke drankjes uit de bar en zorgvuldig gekozen muziek creëerde Mèlanie en Jan Evert een intieme en gezellige sfeer. Een aanrader voor elk event!

N. Doesburg Blok - Verjaardag
“Geweldige ervaring. Was super!”

M. Zomers & K. van der Valk - Bruid en bruidegom
”Wij zijn super blij dat The Piano Bar aanwezig was op onze bruiloft! The Piano Bar ziet er prachtig uit en maakte sfeer op onze bruiloft door de uitstraling, de (live) muziek en zeker ook door de gezelligheid, het enthousiasme en het swingen van Mèlanie, Jan Evert, Milou en DJ Rowdy. In de aanloop naar de bruiloft reageerden jullie altijd snel en met duidelijke antwoorden op onze vragen. Jullie dachten met ons mee en waren flexibel qua mogelijkheden. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles!”

S. van der Sloot - Organisatie Masters of LXRY

“Geweldig concept, geweldig uitgevoerd!”

J. van Dam - Bruid
“Jullie zijn toppers en hebben zo veel extra sfeer gebracht op onze bruiloft met de unieke bar, mooi aangekleed en alles tip top in orde, en de prachtige live nummers! Communicatie ook super netjes vooraf en alles zo mooi op tijd op de dag zelf. Erg professioneel bedrijf. En ik raad The Piano Bar zeker aan! Bedankt!!”

R. Kaapaan - Locatie manager The Garden of Amsterdam
“Een bijzondere set-up, een echte unieke toevoeging aan elk feest. Entertainment en bar in 1. Een must-have combinatie!”

M. Schubs - Bruidegom
“Amazing couple who really know how to add a ton of atmosphere to your event! Jan Everts voice is incredible and he pulls off every song. Book them!”

F. de Man - Bruid
“Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen! Wauw! The Piano Bar geeft een supermooie extra dimensie aan ieder feest. Op onze bruiloft was het voor ons één van de hoogtepuntjes om lekker te borrelen rond The Piano Bar met treffende live achtergrond muziek. De kwaliteit van het geluid en Eef zijn stem is heerlijk! Dit samen met een lijst van cocktails waar je uit kan kiezen maakt de beleving perfect. Nodig wat mensen uit, meer heb je niet nodig! Ik ga jullie aan iedereen aanraden, alhoewel ik eigenlijk liever zou willen dat jullie onontdekt en uniek blijven!”

S. Hinfelaar - Verjaardag
“Op 22 september fantastisch feest gehad in huis met The Piano Bar. Ontzettend geslaagd en iedereen laaiend enthousiast over het optreden. Aanrader!”

K. Visser - TopParken Valkenburg
“Fantastisch waren jullie op de Open huis dagen bij TopParken afgelopen weekend. Heerlijke muziek, fantastische wijnen en gin’s. Heb genoten! Hopelijk tot snel.“

J. Groenewoud - Ster Uitvaartplanners
“Geweldige formule! Zelfs voor je “laatste feestje” is dit supergaaf om in te zetten.

S. den Engelsman - Verjaardag
“The Piano Bar heeft afgelopen vrijdag voor een prachtig feest gezorgd! Geweldige bar, aankleding en heerlijke live muziek. Jan Evert en Mèlanie super bedankt!”

V. ter Huurne - Weddingplanner ‘Het Bruidsmeisje’
“Wat een waanzinnige, mooie en bijzondere aanvulling op iedere bruiloft! Uniek concept, lieve mensen, prachtige muziek. Heel gaaf bedacht door de heerlijke creatievelingen Mèlanie en Jan Evert. Ik hoop nog heel vaak met ze samen te werken!”

L. Nijland - Docent Joke Smit College
“The Piano Bar maakte de diploma-uitreiking van het Joke Smit College extra feestelijk. Jan Evert en Mèlanie vulden het thema high society perfect in. Ik zou The Piano Bar zo weer inhuren!”

H. Jasper - Gemeente De Bilt
“Super tof concept. En enthousiaste lieve mensen. Ik heb de The Piano bar ingehuurd voor een Eindejaarsborrel. De bar is echt een eyecatcher in de zaal. En op het moment dat Jan Evert gaat spelen, smaakt het wijntje nog beter.”

S. van ‘t Veer - 25 jarig huwelijksfeest
“Dit wil je op je feest, geloof me. The Piano Bar is fantastisch!!”

T. van de Poel - Directeur Theater de Speeldoos

Wij hebben als theater The Piano Bar vorige week ingehuurd ter ondersteuning van ons evenement voor 300 Vrienden van het theater. Wat een geweldig succes! Jan Evert Van Apeldoorn die de sterren van de hemel speelt en zingt en Melanie met een collega die hospitality in de genen hebben! Ik kan iedereen aanraden om The Piano Bar te boeken!

The Piano Bar referenties bedrijven image.jpg

BEDRIJVEN

The Piano Bar wordt vaak geboekt voor huwelijken, privé feesten, bedrijfsfeesten en zakelijke events.

The Piano Bar | Bedrijven.png
 

LOCATIES

We komen op de meest uiteenlopende locaties. Soms gaan we met een lift naar de bovenste verdieping, of moeten we een paar treden af om vervolgens in een schitterende tuin te komen.

 
The Piano Bar | Locaties.png

OPENBARE EVENTS

 

Zo nu en dan vind je ons op een openbaar event of festival.

 
Wil je op de hoogte gehouden worden van de openbare events waar The Piano Bar zal staan? Mail dan naar info@thepianobar.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van de openbare events waar The Piano Bar zal staan? Mail dan naar info@thepianobar.nl