Volg ons op:

 


BEDRIJFSEVENT
WIJNBAR EN COCKTAILBAR
SLOOTDORP • Camping ‘t bos roept!
Supermodular

Het bedrijf Supermodular vierde feest op de sprookjesachtige camping 'Het Bos Roept'. Wij waren er bij. Wijnen, cocktails, live muziek, bingo en een dj. They had it all!
Nummer: ‘Nobody Knows You When You’re Down And Out’ - Eric Clapton.


VRIJDAG MIDDAG BORREL COCKTAILBAR
AMSTERDAM • Lokaal Edel
EdelWise

Tijdens de maandelijkse vrijdagmiddag- en avondborrel ‘EdelWise’ bij lokaal Edel in Amsterdam was alles perfect. We stonden buiten, aan de gracht. In de volle zon met lekkere cocktailtjes en heel veel fijne mensen om en aan de bar. Een topdag!
Nummer: 'Teddy Bear' - Elvis Presley

 


BRUILOFT
COCKTAILBAR
ULVENHOUT • Landgoed Luchtenburg
Frith & Maarten

We waren op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Een adembenemend mooie locatie. En wat een mazzel voor het bruidspaar dat de zon er de hele dag bij was.


25 JARIG HUWELIJKSFEEST
WIJNBAR
HOOGLAND • Heerlijkheid Groot Weede
Otto & Saskia

Nummer: ‘Ik Heb Je Lief’ - Paul De Leeuw

 


TUINFEEST COCKTAILBAR
KAATSHEUVEL
60e verjaardag PIA

De 65e verjaardag van Pia werd gevierd in haar tuin. Dorstlessers waren niet aan te slepen op misschien wel de heetste dag van het jaar.


OPEN HUIZEN DAG
WIJNBAR / GIN & TONIC BAR
VALKENBURG
TopParken

Nee, dit is zeker niet alles! Afgelopen zondag hadden we een topdag bij Topparken Valkenburg met smaakvolle gin & tonics en hele mooie wijnen.
Nummer: ‘Is Dit Alles?’ - Doe Maar

 


BRUILOFT • WIJNBAR
AALSMEER • De Arendshoeve
the Garden of Amsterdam
Jacobien & Matthijs

Jacobien en Matthijs trouwden in de Arendshoeve, the Garden of Amsterdam. Een super mooie locatie waar onze bar opging in de magische plantenwereld.
Nummer: ‘Your Song’ - Elton John.


KERSTGALA • CAVA BAR
AMSTERDAM • Stadsschouwburg
Primo Disco Kerstgala
Het Amsterdams Filmbedrijf

De Amsterdamse Stadsschouwburg was het toneel voor een mega gala feest genaamd: Primo Disco Kerst Gala. Inderdaad, rond Kerst. Feesten in stijl. Gasten werden verrast door onze aanwezigheid en getrakteerd op glazen cava.

 


BEDRIJFSFEEST • WIJNBAR
UTRECHT • Werkspoorkathedraal
Sanquin 20 jarig jubileum

Sanquin, de bloedbank, bestond 20 jaar en dus reden voor een groot feest. Speciaal voor al hun werknemers organiseerden ze een festival. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En ze hadden flink uitgepakt. Toetsers, bellen en ballonnen. En dus ook een piano bar.
Nummer: 'For What It's Worth' - Buffalo Springfield.


BEDRIJFSFEESTSPECIAALBIER BAR
AMSTERDAM • Hotel Arena
De Key

Tijdens een fantastisch bedrijfsfeest in Amsterdam hadden we het geluk dat 1 van de gasten vroeg of ze een nummer mocht zingen. Zoals je ziet was het publiek er gek op. En wij ook trouwens!
Nummer: ‘Can’t Help Falling In Love’ - Elvis Presley

 


KOMM SCHÖN ALTER - DAS FESTIVAL • GIN & TONIC BAR
AMSTERDAM - De Tuinen van West
Inner Circle presents 'The Piano Bar'

Tussen de house tunes van de ‘s werelds allerbeste DJ’s waren wij een oase van rust. En van gin & tonics. We stonden als gin & tonic bar op Komm Schon Alter - Das Festival 2018. Een podium voor het ontstaan van nieuwe liefdes. In samenwerking met datingsite ‘The Inner Circle’ organiseerden we speeddate sessies aan de bar. Na elk nummer dat Jan Evert speelde werd er van date gewisseld.
Nummer: 'Jealous Guy' - John Lennon.


BRUILOFT • CHAMPAGNEBAR
HOLSLOOT - Boheems Paradijs
Martje & Marco

Trouwen op niet zo maar een camping. Het Boheems Paradijs is idyllischer dan idyllisch. The Piano Bar stond in een tipi tent. We schonken een heerlijke champagne. Jan Evert speelde tijdens de ceremonie de favoriete nummers van het gelukkige liefdeskoppel.
Nummer: ‘Can't Take My Eyes Off Of You’ - Gloria Gaynor.

 


PROMO VIDEO
Bekijk hier een 30 sec video met foto’s van de bar.
Nummer: ‘They Can’t Take That Away From Me’. - Frank Sinatra


WE GEVEN EEN RONDJE
The Piano Bar komt hier net uit de verpakking. Net af dus. Verser dan vers. In de bouwplaats. Kijk mee, terwijl we een rondje om de vleugel lopen.