Volg ons op:

BRUILOFT

AALSMEER - De Arendshoeve, the Garden of Amsterdam
Jacobien & Matthijs


WIJNBAR
Jacobien en Matthijs trouwden in de Arendshoeve, the Garden of Amsterdam. Een super mooie locatie waar onze bar opging in de magische plantenwereld. Jan Evert speelt hier het nummer ‘Your Song’ van Elton John.


Kerstgala

AMSTERDAM - Stadsschouwburg
Primo Disco Kerstgala
Het Amsterdams Filmbedrijf

CAVA BAR
De Amsterdamse Stadsschouwburg was het toneel voor een mega gala feest genaamd: Primo Disco Kerst Gala. Inderdaad, rond Kerst. Feesten in stijl. Gasten werden verrast door onze aanwezigheid en getrakteerd op glazen cava. Dankzij het Amsterdams Filmbedrijf hebben wij hier ook een schitterende videoclip aan overgehouden.


EdelWise

AMSTERDAM - Lokaal Edel
Vrijdagmiddagborrel


COCKTAILBAR

Tijdens de maandelijkse vrijdagmiddag- en avondborrel ‘EdelWise’ bij lokaal Edel in Amsterdam was alles perfect. We stonden buiten, aan de gracht. In de volle zon met lekkere cocktailtjes en heel veel fijne mensen om en aan de bar. Een topdag! Jan Evert speelt hier het nummer 'Teddy Bear' van Elvis.

BRUILOFT

ULVENHOUT - Landgoed Luchtenburg
Frith & Maarten


COCKTAILBAR
We waren op Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Een adembenemend mooie locatie. En wat een mazzel voor het bruidspaar dat de zon er de hele dag bij was.


BEDRIJFSFEEST

AMSTERDAM - Hotel Arena
De Key


SPECIAALBIER BAR
Tijdens een fantastisch bedrijfsfeest in Amsterdam hadden we het geluk dat 1 van de gasten vroeg of ze een nummer mocht zingen. Zoals je ziet was het publiek er gek op. En wij ook trouwens!


IETS TE VIEREN


PROMO VIDEO
Bekijk hier een 30 sec video met foto’s van de bar. Jan Evert speelt en zingt het nummer ‘They Can’t Take That Away From Me’ van Frank Sinatra.


TUINFEEst

KAATSHEUVEL
60e verjaardag Pia


COCKTAILBAR
De 65e verjaardag van Pia werd gevierd in haar tuin. Dorstlessers waren niet aan te slepen op misschien wel de heetste dag van het jaar.


BRUILOFT

HOLSLOOT - Boheems Paradijs
Martje & Marco


CHAMPAGNEBAR
Trouwen op niet zo maar een camping. Het Boheems Paradijs is idyllischer dan idyllisch. The Piano Bar stond in een tipi tent. We schonken een heerlijke champagne. Jan Evert speelde tijdens de ceremonie de favoriete nummers van het gelukkige liefdeskoppel. Hier hoor je ‘Can't Take My Eyes Off Of You’ van Gloria Gaynor.


KOMM SCHÖN ALTER
- DAS FESTIVAL

AMSTERDAM - De Tuinen van West
Inner Circle presents 'The Piano Bar'

GIN & TONIC BAR
Tussen de house tunes van de ‘s werelds allerbeste DJ’s waren wij een oase van rust. En van gin & tonics. We stonden als gin & tonic bar op Komm Schon Alter - Das Festival 2018. Een podium voor het ontstaan van nieuwe liefdes. In samenwerking met datingsite ‘The Inner Circle’ organiseerden we speeddate sessies aan de bar. Na elk nummer dat Jan Evert speelde werd er van date gewisseld. Hier speelt hij 'Jealous Guy' van John Lennon.


Bedrijfsfeest

UTRECHT - Werkspoorkathedraal
Sanquin 20 jarig jubileum


WIJNBAR
Sanquin, de bloedbank, bestond 20 jaar en dus reden voor een groot feest. Speciaal voor al hun werknemers organiseerden ze een festival. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En ze hadden flink uitgepakt. Toetsers, bellen en ballonnen. En dus ook een piano bar. Jan Evert speelt hier 'For What It's Worth' van Buffalo Springfield.


WE GEVEN EEN RONDJE!


The Piano Bar komt hier net uit de verpakking. Net af dus. Verser dan vers. In de bouwplaats. Kijk mee, terwijl we een rondje om de vleugel lopen.