The Piano Bar maakt zich op voor de 'Roaring Twenties' van de 21e eeuw

 
zingende pianist inhuren voor borrel.jpg

Nog even en dan mogen we weer toch?

Wij hebben er alle vertrouwen in. Natuurlijk hebben ook wij een bizar en lastig jaar achter de rug. We kijken er dan ook enorm naar uit om weer op te kunnen treden met onze mobiele bar. Om weer te genieten van prachtige evenementen, bruiloften, zakelijke evenementen, tuinfeesten en privé feesten op de mooiste locaties in het land. 

Wanneer het allemaal weer kan, voorzien wij je evenement, bruiloft, zakelijke evenement, tuinfeest of privé feest met veel liefde en plezier van live muziek en heerlijke cocktails, gin tonics, champagnes en wijnen op locatie. Gezongen en geschonken vanuit onze stijlvolle bar. Onze mobiele bar is op elke locatie op te bouwen. Zowel binnen als buiten.

  • Wist je dat er ook eigen dranken, of die van een cateraar, uit onze bar geschonken mogen worden?

  • Wist je dat The Piano Bar ook te boeken is met een contrabassist of een dj?

Contrabassist
Wil je de live muziek nog wat meer laten swingen? Dan boek je onze contrabassist bij die samen speelt met de zingende pianist.

Pop, Jazz, Soul, Boogie Woogie, Rhythm & Blues

Dj
We toveren een gedeelte van onze grote mobiele bar om tot dj booth. Waar eerst de toetsen lagen, liggen dan de draaitafels. 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van live muziek en een dj. Bijvoorbeeld door je gasten eerst rustig te verwelkomen en de borrel te openen met de zingende pianist. Om later los te gaan op de dansvloer met de fijne deuntjes van de dj. Zo kunnen we je event van verschillende muzikale performances voorzien. We kunnen hierin ook met onze dranken meebewegen. Zo kan de pianist op een bruiloft beginnen met een paar nummers tijdens de ceremonie om vervolgens over te gaan naar de borrel en aan de piano te proosten tijdens het champagnemoment. We zijn op dat moment dan een mobiele champagnebar. Later op de avond, als de dj gaat draaien en iedereen wil dansen, toveren wij onze stijlvolle mobiele bar dan bijvoorbeeld om tot mobiele cocktailbar. Vanuit onze stijlvolle mobiele cocktailbar schenken we dan gin tonics, moscow mules, negroni’s of één van die andere heerlijke cocktails.

Lounge, Disco, 80s, 90s, House, Techno & more

 
The Piano Bar