Meer dan een mobiele piano bar

 
Uniek concept voor op je bruiloft.jpg

The Piano Bar is meer dan een mobiele bar met live muziek en cocktails, wijnen of champagnes. Het is een beleving. Ons concept kleuren we graag mee met het evenement. En maken zo veel mogelijk op maat. Op een huwelijk presenteren we ons weer net even anders dan op een bedrijfsfeest. En dit kan ook weer per bruiloft of bedrijfsfeest verschillend zijn. De kleur bloemen, onze outfits, het repertoire, de dranken, de verlichting. Allemaal aspecten van de beleving waarmee we graag variëren.

Zo spelen we in op waar de situatie en natuurlijk de opdrachtgever om vraagt. Rustige romantische oldies of meer up-tempo nummers. Nederlandstalige meezingers of jazz klassieker. Een swingende toevoeging van de contrabassist of dansen op de beats van de dj. We kunnen het voor je verzorgen. Een dj? Jazeker! Wanneer de voetjes van de vloer moeten gaan, boek je onze dj bij. We halen dan de toetsen van de pianist weg en leggen er draaitafels voor de dj voor terug. Zo ontstaat onze dj booth. The Piano Bar dj booth.

Ook met de dranken kunnen we mee bewegen. Champagnes voor het proostmoment in de middag op een huwelijk en gin tonics op die zomerse borrel tijdens een tuinfeest. Welke cocktails we schenken, bespreken we van tevoren. De keuze is aan jou, maar we kunnen je hierin ook adviseren. En we vergeten ook de alcoholvrije cocktail, de mocktail, niet. Vaak moet er toch iemand de bob zijn om iedereen weer veilig thuis te krijgen. Tenzij alle gasten op de feestlocatie overnachten.

De kleding en styling is ook een belangrijk onderdeel van ons concept. We passen onze kleding op het evenement aan. Smoking, festival of zakelijk. Voor alles de juiste vibe. Wat betreft styling is onze mobiele bar al een stukje styling op zich. Een eyecatcher die de meeste mensen, meestal nog niet eerder hebben gezien. Leuk om te bekijken en te ontdekken hoe deze bar nou precies in elkaar zit. Hè, zit er nou geen deur in? Dat klopt, in en uit de bar gaan, betekent onder de bar door gaan. Dit roept vaak leuke reacties op en heel af en toe een gescheurde panty.

Wat we zelf ook altijd erg op prijs stellen is wanneer een opdrachtgever zelf met creatieve ideeën komt voor de invulling van onze bar op het evenement. Zo toveren we The Piano Bar soms om tot wijnproeverij of amuse bar. Of zijn er optredens van muzikale gasten die op het evenement aanwezig zijn. En op een bruiloft is het een mooi plaatje, wanneer er vanachter onze microfoon gespeecht wordt. En als de bruidstaart wordt aangesneden vanaf onze mobiele bar. Of iemand zingt een lied voor het bruidspaar vanachter onze piano. Geweldig als dat gebeurt!

Foto: Svenja Photography                                                                           

 
The Piano Bar