Cocktailbar – De Negroni. Deze klassieke Italiaanse cocktail is als de zon in je glas

 
Mobiele cocktailbar met live muziek - de Negroni.jpg

Een nazomerse avond. Een trouwerij, een tuinfeest of de lang besproken netwerk borrel van je werk. Je hangt aan The Piano Bar in je luchtige zomerse jurk of je linnen pak. Op de achtergrond speelt de zingende pianist het nummer New York, New York van Frank Sintra. De contrabassist speelt en swingt mee. Er wordt gelachen. Er wordt genoten. Het perfecte moment voor een Negroni. Deze klassieke Italiaanse cocktail is namelijk als de zon in je glas. En het is een van onze favorieten van onze mobiele cocktailbar!

Het recept:
Deze bitterzoete cocktail wordt gemaakt met Campari, rode vermout en gin.

3 cl Campari
3cl rode vermout (Del Professore)
3cl gin (6 O’clock)

Overige benodigdheden:
Stir glas
Barspoon
Julep strainer
Whisky glas
Sinaasappelzeste
Ijs

Zet het whisky glas op een servetje op de bar en vul het glas met ijs. Schenk de Campari, vermout en gin in het stir glas en vul het tot halverwege met ijs. Stir (roer) 30 sec met de barspoon. Zet de julep strainer op het stir glas. Schenk de Negroni in! Garneer met een sinaasappelzeste.

Probeer ook eens een Dutch Negroni met jenever in plaats van gin. Of vervang de gin door champagne. Ook heel lekker: maak je Negroni iets lichter en nóg zomerser met rosé vermout.

 
Negroni - Huur deze  unieke Mobiele cocktailbar.jpg
 

Boek onze cocktailbar en laat je volledig door ons ontzorgen. Kies zelf welke cocktails we schenken. Ga je voor deze bitterzoete Negroni of toch voor een ijskoude Moscow Mule, een zoete Cosmpolitan, een zomerse Mojito, een perfecte Gin & Tonic, een classy Old Fashioned, een frisse Aperol Spritz, een zwoele Pornstar Martini of een krachtige Dark ’n Stormy?

Zorg jij voor de gasten? Dan zorgen wij voor de sfeer, live muziek en de lekkerste dranken! Je kan onze bar met live muziek ook boeken met je eigen dranken. Klik hier voor meer informatie over onze drankopties.

 
Mèlanie Snieder