Speel muziekbingo tijdens jullie online bedrijfsborrel

 
 
 

De zin om een feestje te vieren is groot. De behoefte om collega’s weer even in een andere setting dan op het beeldscherm te zien ook. De decembermaand stroomde dan ook vol met aanvragen en boekingen voor kerstdiners en borrels. Eindelijk weer real life!

Nu de corona maatregelen toch weer zijn aangescherpt, is er veel onzekerheid of de geplande kerst- of nieuwjaarsborrel door mag gaan. Veel bedrijven laten het afhangen van de volgende persconferentie. Wat doe jij als het niet door mag gaan?

Vorig jaar was het een groot success en daarom ook dit jaar weer: Het online muziek bingo spel! Niet met cijfers, maar met artiesten. Gehost door Eef: Onze zingende pianist. 

Hoe werkt het?
- Elke speler krijgt een link waarmee hij in de Teams meeting komt, waar we het spel spelen.
- Elke speler krijgt zijn eigen unieke BingoKaart. Deze wordt via een link uitgedeeld in de Teams meeting.
- Eef (de zingende pianist) is de Bingo-host. Hij speelt en zingt stukjes van liedjes op de piano. Staat de artiest van wie het nummer is op de kaart, dan kruis je dat vakje door.
- We spelen 3 rondes (verticale lijn, horizontale lijn, volle kaart). Het spel duurt ongeveer 50 tot 60 minuten.
- Wanneer jullie voor een prijs spelen, geef dit vooraf even aan, dan kan Jan Evert dit benoemen tijdens het spel.
- Om het spel te spelen vragen wij €12,50 ex btw per deelnemer (met een minimum van €250,-).
- Wij kunnen ook prijzen voor jullie verzorgen.
- Wil je dat alle werknemers een borrelpakket met een lekkere fles wijn thuis gestuurd krijgen voor tijdens het spel? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.
- Iedereen kan vanuit zijn eigen huis meespelen. Alleen, samen of met het hele gezin!

 
Dus mocht jouw bedrijfsfeest in het water vallen. En wil je jouw collega’s toch een leuke dag of avond bezorgen? Neem dan contact met ons op voor dit online muzikale spel (info@thepianobar.nl).

 
Mèlanie Snieder