Live muziek bingo live spelen

 

In de lastige corona tijden hebben we onze normale optredens helaas niet veel kunnen uitvoeren. We hebben ons in deze tijd gericht op het spelen van online bingo’s. Bingo’s met artiesten. Live muziek bingo met op je kaart de hoofden van artiesten in plaats van het welbekende bingo spel met een kaart vol nummers. Eef speelt een stukje live muziek vanachter zijn piano in huis en in de teams meeting spelen groepen collega’s, vrienden of families om de winst. Staat de artiest van wie Eef een stukje speelt en zingt op je kaart, dan kruis je die artiest op je kaart door. Totdat je een verticale rij vol hebt, of in de tweede ronde twee horizontale rijen en als laatste ronde de volle kaart. Simpel toch?

Inmiddels is er weer veel meer mogelijk en hebben we ook onze eerste live optredens met de piano bar achter de rug. Optreden zoals we deden voor de crisis, of tijdens die enkele weken in de crisis dat het weer eventjes mogelijk was. Om vervolgens weer over te schakelen naar de online live muziek bingo’s tijdens een volgende lock down.

Maar wat nu zo leuk is, we hebben onlangs onze eerste live muziek bingo ook met een groep live gespeeld!

Dus niet online, maar we waren fysiek aanwezig. Wij en de deelnemers. Je zou dus kunnen zeggen dat we er nu misschien wel aan toekomen om de positieve dingen uit de crisis te implementeren in ons bedrijf. Ons bedrijf zoals het voor de crisis was. Zonder deze crisis waren we hier misschien wel nooit op gekomen. Niet dat we blij zijn met de crisis en alles wat het ons gekost heeft, maar het is ook mooi om nu iets tegen te komen wat het ons heeft opgeleverd. Een spel spelen dus. Live muziek bingo live aanwezig.

Het was een waar genoegen deze live muziek bingo live met deze groep te spelen. Eef als bingo-host en Mel als zijn lieftallige assistente. Zij deelde de bingo kaarten uit en beantwoorde tijdens het spel vragen van de deelnemers. En, niet onbelangrijk, ze deelde de prijzen uit aan de winnaars.

Dus sinds kort is, naast onze bekende optredens met The Piano Bar, ook het live muziek bingo spel live te boeken. Oh en we zijn natuurlijk ook altijd nog te boeken om het spel online te spelen. In Teams. Met als je fanatieke collega’s. Vanuit huis. 

BINGO!

 
Mèlanie Snieder